Luis Cepeda op jubileumfestival Cuevas de Nerja

NERJA – De 60e verjaardag van de Grotten van Nerja (dit jaar is het 60 jaar geleden dat de befaamde Cuevas de Nerja werden ontdekt, red.) wordt dit jaar gevierd met een groots opgezet Jubileumfestival. Vrijdagavond 2 augustus (22.00 uur) treedt de zanger Luis Cepeda op in de tuinen van de grotten bij Maro.

De befaamde Grotten van Nerja, gelegen bij het dorpje Maro, vieren dit jaar het feit dat ze zestig jaar geleden werden ‘ontdekt’. Spelende kinderen zagen destijds hun bal in een gat rollen en ontdekten daarbij een ingang tot een immens gangen- en grottenstelsel, dat momenteel bekend staat als de ‘Grotten van Nerja’ en wereldwijde bekendheid geniet. Informatie over het muziekfestival, de optredens en de grotten is te vinden op de website http://www.cuevadenerja.es/festival-de-musica/ .

Nerja Cuevas Cepeda

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s