Málaga CF begint playoffs met uitwedstrijd tegen Deportivo

MALAGA – Terwijl vrijwel overal in Europa de voetbalcompetities zijn beëindigd, maakt Spanje zich op voor de play-offs waarbij de nummers drie tot en met zes van de ranglijst van de Segunda División zich opmaken voor een onderlinge strijd. Inzet:  één promotieplek naar de Primera División. Het vorig seizoen daaruit gedegradeerde Málaga CF is één van de vier clubs die hier voor strijden.

Málaga eindigde in de reguliere competitie als derde, waardoor de club nu voor een tweeluik (uit- en thuiswedstrijd) is gekoppeld aan het als zesde geëindigde Deportivo La Coruña. Het eerste duel voor Málaga betreft een uitwedstrijd op woensdagavond 12 juni (aftrap 21.00 uur), gevolgd door de return in het stadion La Rosaleda van Málaga op zaterdagavond 15 juni (eveneens om 21.00 uur). De winnaar plaatst zich voor de eindstrijd en ontmoet daarin de winnaar van de andere play-off wedstrijden tussen Albacete en Real Mallorca. Die finaleduels zijn voorzien op donderdag 20 en zaterdag 23 juni.

De wedstrijden zijn in Nerja te volgen bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego aan de Calle Filipinas even voor de boulevard van Playa Burriana.

Nerja Fuego

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s