MTB-wedstrijd Alhaurín de la Torre

ALHAURIN DE LA TORRE – In de omgeving van Alhaurín de la Torre staat zondag 16 juni de ‘Open Andalucía BTT Maraton 2019’ op het programma, een MTB-wielerwedstrijd die meetelt voor het circuit XXI Circuito Provincial BTT Diputacion de Málaga. De eerste start is om 09.15 uur bij het Pabellón de Carranque van Alhaurín de la Torre.

Inschrijven en het afhalen van rugnummers kan dezelfde dag  tussen 07.45 en 08.45 uur bij het Pabellón de Carranque van Alhaurín de la Torre. Deelnamekosten bedragen 15 euro voor licentiehouders, niet-licentiehouders betalen 25 euro om te mogen starten. De af te leggen afstand is 51 kilometer, met daarin 1600 hoogtemeters.

Alhaurin MTB 201906

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s