Phil Sax to the Rhytm en Thrifty Malone bij Ierse Pub O’Learys

TORROX – In de kustplaats Torrox, op circa tien kilometer van Nerja gelegen, treden dit weekeinde diverse artiesten en bands op bij O’Learys Irish Bar aan de Paseo Maritimo de Ferrara. Vrijdagavond 14 juni (aanvang 21.00 uur) is het podium voor de Britse saxofonist Phil ‘Sax to the Rhythm’.

Een dag later (21.30 uur) is het beurt aan de uit zes muzikanten bestaand band Thrifty Malone, die debuteert bij O’Learys met een mix aan Keltische muziek, rock and roll en rhytm and blues. Op zondagmiddag 16 juni treedt vanaf 15.00 uur het duo Betty Loop op, in de avonduren is het de beurt aan de artiest Juan Serrano.

Torrox Olearys ThiftyMalone

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s