Concert koor Rondalla Sierra Almijara in Centro Cultural

NERJA – Het regionale koor Rondalla Sierra Almijara de Nerja verzorgt zaterdagavond 15 juni een concert in het Centro Cultural Villa de Nerja. Dit voorjaarsconcert begint rond de klok van 21.00 uur, de toegangsprijs bedraagt vijf euro per persoon en de duur is circa anderhalf uur.

Het koor brengt op eigen wijze popmuziek uit de jaren ’70, ’80 en ’90 ten gehore. Assistentie krijgt het koor dit keer van de Agrupación Musical de Cuerda y Coro Montevive uit Alhendín (provincie Granada). Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar aan de kassa’s van het cultureel centrum aan de Calle Granada 45 of te bestellen via internet: https://entradas.mientrada.net .

Nerja CCN Rondalla 2019

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s