Halve finales Nations League in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – Het Nederlands voetbalelftal speelt donderdagavond 6 juni de halve finale van de nieuwe Nations League tegen Engeland. De wedstrijd is in Nerja live te volgen bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego, pal voor de boulevard van Playa Burriana.

Nederland plaatste zich eerder voor de halve eindstrijd door in de poulefase in groep 1 Duitsland en Frankrijk overtuigend achter zich te laten. Duitsland degradeerde zelfs naar de B-poules in een volgende editie van het toernooi. De andere poulewinnaars van deze editie waren naast Engeland (winnaar groep 4) en Nederland de ploegen van Portugal en Zwitserland. Deze landen spelen woensdagavond om 20.45 uur (ook deze wedstrijd is live te zien bij bar El Fuego) tegen elkaar.

Nederland en Engeland ontmoeten elkaar donderdagavond (aanvang 20.45 uur) in het Portugese Guimarães. De winnaars van de halve finales ontmoeten elkaar zondag 9 juni in het Portugese Porto tijdens de finale, de verliezers spelen dezelfde dag een ‘troostfinale’ tegen elkaar in Guimarães.

ElFuegoVoetbalDrukte

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s