Expositie El tiempo deja sus huellas in Sala Municipal de Exposiciones

NERJA – Met ingang van vrijdag 7 juni is in de Sala Municipal de Exposiciones van Nerja, aan de Calle Cristo (officieel Calle Almirante Ferrándiz  geheten, even boven het postkantoor) de expositie ‘El tiempo deja sus huellas’ te zien van de Duitse kunstenares Sylvia Langshausen.

De expo duurt tot en met zaterdag 22 juni en is dagelijks te bezoeken (gratis) tussen 11.00-14.00 en 18.30-22.00 uur. De Duitse heeft zich bij het vervaardigen van haar schilderijen laten inspireren door Nerja en direct omgeving gedurende de wintermaanden dat ze tijd doorbracht in Nerja. De officiële opening, voor genodigden, is donderdag 6 juni om 20.00 uur.

Nerja Sala Expo Langhausen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s