Afsluiting dansspektakel NerjaDanza op Balcón de Europa

NERJA – Het vierdaagse dansevenement ‘NerjaDanza’ wordt zondag 26 mei afgesloten op het Balcón de Europa in Nerja. Opvoeringen zijn er om 11.00 uur (eerste deel) en 11.40 uur in de ochtend op het Balcón de Europa, deze worden ’s avonds om 18.00 uur en 19.00 uur herhaald.

Het evenement zag veertien jaar geleden het daglicht en werd destijds opgezet om het dansen te promoten onder de lokale bevolking, met vooral gratis toegankelijke demonstraties en lessen voor kinderen. In latere versies werd het evenement toegankelijk gemaakt voor alle leeftijden en werden er ook demonstraties op het Balcón de Europa aan toegevoegd.

Nerja NerjaDanza2019

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s