Granada CF niet langs Cádiz

GRANADA – Voetbalclub Granada CF slaagde er in de Spaanse Segunda División zondagavond niet in tegenstander Cádiz van zich af te schudden. De nummer twee van de ranglijst bleef in eigen huis steken op een 1-1 gelijkspel, waardoor de achterstand op koploper Osasuna (won zaterdag met 2-0 van Las Palmas) met nog twee competitieronden voor de boeg is opgelopen naar zes punten.

De thuisploeg kwam in het eigen stadion Nuevo Los Cármenes wél snel op voorsprong dankzij een treffer van aanvaller Rodrigo Ríos in de twaalfde minuut. Diep in de tweede helft (78ste minuut) bracht Ager Aketxe zijn ploeg Cádiz echter weer langszij. In dezelfde competitie bezet Málaga CF na 40 wedstrijden de vierde plaats.

Granada Stadion1

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s