Stuwmeer bij Viñuela bijna tot helft gevuld

LA VINUELA – Het stuwmeer van La Viñuela, wat in de Axarquía-regio tevens dienst doet als waterbassin, is door de regenval in het voorjaar weer tot bijna de helft gevuld. Het waterpeil stond maandag op 44,85 procent van de maximale capaciteit, tegen 45,45 procent een jaar eerder op dezelfde datum.

Toch is dit beduidend lager dan het gemiddelde over de aflopen tien jaar, waarbij er 68,61 procent werd bereikt. Het meer is het grootste waterbassin van de provincie Málaga met een capaciteit van 165,43 kubieke hectometer.

Meer van Vinuela 01Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s