Laatste fase restauratie atletiekcomplex van Nerja

NERJA – De restauratie van het atletiekcomplex aan de N-340 in Nerja nadert de voltooiing. Deze week is de laatste fase begonnen, waarna een vertegenwoordiging van de Federación de Atletismo naar Nerja zal afzakken om het complex te keuren en te controleren of het voldoet aan alle eisen.

Sinds januari is het atletiekcomplex gerenoveerd voor een bedrag van circa 325.00 euro. Daarvoor is onder meer de toplaag van de atletiekbaan vervangen, is er nieuw kunstgras aangebracht op het middenterrein (dat ook als voetbalveld dienst doet, red.), is de kooi voor het kogelstoten en discuswerpen vernieuwd, de omheiningen vernieuwd en nieuw materiaal zoals speren, discusschijven en matten aangeschaft.

Nerja atletiekbaan 2019

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s