Wind gaat liggen, temperaturen lopen op

NERJA – De temperaturen in en rond Nerja lopen de komende dagen verder op, zo voorziet de meteorologische dienst Aemet (Agencia Estatal de Meteorología). De wind gaat de komende dagen verder liggen, waardoor het kwik volgens de weerkundigen vrijdag 24 mei al stijgt tot een gemiddelde waarde van 27 graden Celsius.

De regen, waarvoor eerder nog werd gewaarschuwd, blijft volgens de meest recente voorspellingen volledig uit de komende week. Wél is er de komende dagen af en toe sprake van (sluier)bewolking, voor komend weekeinde verwacht Aemet dat deze is verdreven door de zon.

Weer20190522

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s