Granada CF met tien man langs Albacete

ALBACETE – In de Spaanse Segunda División deed voetbalclub Granada CF maandagavond goede zaken door rechtstreekse concurrent Albacete met 0-1 terug te wijzen. Granada won de uitwedstrijd met tien spelers, nadat Federico San Emeterio Díaz in de slotminuut met een rode kaart (twee keer geel) van het veld werd gestuurd.

De winnende treffer kwam een kwartier voor tijd van de Colombiaan Gustavo Ramos. In de stand staat Granada nu met 71 punten tweede achter koploper Osasuna (78 punten), Albacete is de nummer drie in de rangschikking met 68 punten. Málaga CF (kwam afgelopen weekeinde niet in actie) staat op de zesde plaats met 62 punten.

Publiek en goal 800752

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s