Engelsman opgepakt na veroorzaken natuurbrand bij Nerja

NERJA – De Guardia Civil heeft maandagavond een 43-jarige Engelsman gearresteerd, die ervan wordt verdacht de korte maar hevige natuurbrand van maandagmiddag in het natuurgebied tussen Torrox en Nerja, in de buurt van de oude San Isidro-kerk, te hebben veroorzaakt.

De man, een bewoner van het gebied, liet zich bij het verbranden van afval verrassen door de wind die binnen de kortste keren een groot stuk natuur in lichterlaaie zette. Met hulp van blushelikopters kon de brandweer het vuur in de namiddag (het vuur werd rond 13.30 uur gemeld, red.) onder controle krijgen en werd het sein ‘brand meester’ gegeven.

brandweer 2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s