Film Vice in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt woensdag 22 mei in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Vice’ van de regisseur Adam McKay vertoond. De Amerikaanse productie uit 2018 is te zien in de originele Engelstalige uitvoering en voorzien van Spaanse ondertiteling.

De film is gebaseerd op het leven en politieke carrière van de voormalig Amerikaanse vicepresident Dick Cheney. Hoofdrollen zijn er voor Christiaan Bale, Amy Adams, Steve Carell, Alison Pill en Sam Rockwell. De vertoning begint om 19.00 uur, de entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie). De film duurt twee uur en een kwartier.

Nerja CCN Film Vice

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s