Cesar Crespo Trio, Lee Townsend en Killer Rockets bij Ierse Pub O’Learys

TORROX – In de kustplaats Torrox, op circa tien kilometer van Nerja gelegen, treden dit weekeinde diverse artiesten en bands op bij O’Learys Irish Bar aan de Paseo Maritimo de Ferrara. De reeks wordt op donderdagavond 23 mei (aanvang 21.00 uur) geopend door de Spaanse bluesband The Cesar Crespo Trio.

Op vrijdagavond 24 mei (21.30 uur) is het podium voor de regionaal vermaarde zanger/gitarist Lee Townsend, een dag later (22.00 uur) is het beurt aan de Amerikaanse bluesmuzikant Richard Ray Farrell. De serie aan optredens wordt zondagmiddag 26 mei om 15.00 uur afgesloten door de band Killer Rockets.

Torrox OLearys 20190523

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s