Playoffs en nacompetitie eredivisie te volgen bij bar El Fuego in Nerja

NERJA – De reguliere Nederlandse voetbalcompetitie is dan wel afgelopen, de komende weken is er in Nerja nog veel live voetbalspektakel te zien bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego aan de Calle Filipinas bij Playa Burriana. Zo zijn er dinsdagavond 21 mei de playoffs in de eredivisie te volgen met als inzet een ticket voor de Europa League van komend seizoen.

Vitesse treedt daarbij in Arnhem (aanvang 20.45 uur) aan tegen FC Groningen, dat het eerste onderlinge duel met 2-1 won. Tegelijkertijd gaat FC Utrecht in het eigen stadion De Galgenwaard proberen de 0-2 winst in de eerste wedstrijd tegen Heracles Almelo te verdedigen. Woensdag 22 mei is er de returnronde in de promotie/degradatie-competitie tussen FC Den Bosch en Go Ahead Eagles (eerste duel in Deventer 2-2) en het Rotterdamse Excelsior tegen RKC Waalwijk (eerste duel in Waalwijk 2-1 voor RKC). Deze wedstrijden beginnen om 18.30 uur.

Nerja Fuego

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s