Chanquete World Music Festival krijgt vierde editie in september

NERJA – Het in 2016 jaar met succes geïntroduceerde Chanquete World Music Festival aan het strand van Playa Playazo tussen Nerja en Punta Lara krijgt in september de vierde editie. Het muziekfestival vindt plaats op zaterdag 14 september en duurt van 16.00 uur tot 06.00 uur op zondagochtend.

Toegangskaarten worden momenteel verkocht voor 25 euro per persoon en zijn in Nerja verkrijgbaar bij het Oficina de Turismo en bij Fotos Guerrero in de binnenstad. Reserveringen kunnen via internet worden geboekt via de website: http://chanqueteworldmusic.com, waar binnenkort ook de volledige line-up wordt gepubliceerd.

Nerja Chanquete World M 2019

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s