Málaga CF simpel langs Real Oviedo

MALAGA – In de Spaanse Segunda División heeft voetbalclub Málaga CF maandagavond een vrij simpele zege behaald op Real Oviedo. In het eigen stadion La Rosaleda werd het 3-0, ondanks een rode kaart na een half uur spelen voor de Albanese middenvelder van Málaga Keidi Bare.

Op dat moment leidde de thuisclub al met 1-0 na een benutte strafschop (na een kwartier spelen) van Adrián González. Op slag van rust verdubbelde Málaga de marge via Javier Ontiveros, die op aangeven van de Argentijn Gustavo Blanco de 2-0 binnen werkte. Ook met een man minder bleef Málaga de dominante ploeg, tien minuten voor tijd tilde Miguel Ángel Garrido de stand naar 3-0.

Mede door deze winst steeg Málaga naar de vijfde plaats in de competitiestand.

MalagaOviedo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s