Expositie over Grotten van Nerja in hal Centro Cultural

NERJA – In de hal van het cultureel centrum van Nerja, het Centro Cultural Villa de Nerja aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, is van dinsdag  14 mei tot en met dinsdag 30 juli een foto-expositie te zien over de Grotten van Nerja en het ontstaan daarvan.

De expositie is ingericht ter ere van het zestig jarig jubileum (de grotten werden zestig jaar geleden bij toeval door spelende kinderen ontdekt toen hun bal in een gat rolde) en is toegankelijk tijdens de openingsuren van het cultureel centrum.

Nerja Centro Cultural 2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s