Voorjaarsshow Escuela Municipal de Danza de Nerja

NERJA – Leerlingen van de lokale dansschool Escuela Municipal de Danza de Nerja verzorgen op maandag 29 april hun traditionele voorjaarsshow in het kader van de Día Internacional de la Danza in het Cento Cultural Villa de Nerja. Tijdens de show tonen de leerlingen hun artistieke vorderingen van de afgelopen maanden aan het publiek.

De voorstelling duurt circa een uur en begint om 18.00 uur. De toegangsprijs is symbolisch en bedraagt één euro per persoon. Het cultureel centrum is te vinden aan de Calle Granada 45 in de binnenstad van Nerja.

Nerja CCN Escuela Danza 2019

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s