Granada CF klopt ook Gimnàstic

GRANADA – Voetbalclub Granada CF boekte zondag de negentiende zege van het seizoen en nestelde zich daarmee steviger op de tweede plaats, achter koploper Osasuna, in de Spaanse Segunda División. In het eigen stadion Nuevo Los Cármenes werd Gimnàstic met 2-0 geklopt.

Victor Díaz brak al in de achtste minuut van het duel de ban voor de Andalusische club door de bal op aangeven van Vadillo binnen te werken en daarmee te tekenen voor de openingstreffer. Op slag van rust verdubbelde Rodrigo Ríos de marge (2-0).

Publiek en goal 800752

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s