Expositie Miradas de Al-Andalus in Museo de Nerja

NERJA – In het Museo de Nerja aan het Plaza de España (in het verlengde van het Balcón de Europa en het gemeentehuis van Nerja) is sinds vrijdagavond 27 april tot en met zondag 30 juni de expositie ‘Miradas de Al-Andalus’ te bezichtigen. Deze expo herbergt werken van de kunstenaar Miguel Ángel López.

De tentoonstelling biedt de bezoekers via 34 schilderijen en aantal keramische kunstwerken een overzicht van de geschiedenis van Nerja en omgeving. De expositie is dagelijks te bezoeken tijdens de openingstijden van het Museo de Nerja.

Nerja Museo Expo MA Lopez

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s