Málaga CF krijgt deksel op de neus van Real Mallorca

MALAGA – Een beduidend sterker Málaga CF slaagde er zaterdagmiddag tegen Real Mallorca niet in om de drie punten in het eigen stadion La Rosaleda te houden. De bezoekers pakten, volledig tegen de verhouding in, vijf minuten voor tijd alsnog de volle buit in dit Segunda División-duel dankzij een razendsnelle spelhervatting en daaruit voortvloeiend een treffer van invaller Leonardo Suárez: 0-1.

De Argentijnse middenvelder stond koud vijf minuten in het veld toen hij als enige alert reageerde op een voorzet na een snelle inworp, die voortvloeide uit een slecht genomen uittrap van Málaga-doelman Munir. Die was vervolgens kansloos op de inzet van Suárez in de verste hoek. De Andalusische formatie trachtte in de resterende  speeltijd nog wel het tij te doen keren, maar de paar schoten die daaruit voortkwamen waren gehaast en onzuiver.

Malaga

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s