Kwartfinale Champions League Juventus-Ajax in Nerja te zien bij Bar El Fuego

NERJA – Voetbalfans kunnen deze week terecht bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego (aan de linkerkant bij de entree van Playa Burriana in Nerja aan de Calle Filipinas), voor het live bijwonen van de returnwedstrijden in de kwartfinales voor de Champions League.

De wedstrijden worden live uitgezonden op één van de grote tv-schermen. Dinsdagavond 16 april speelt Ajax vanaf 21.00 uur de beslissende uitwedstrijd tegen het Italiaanse Juventus in Turijn, nadat het eerste duel in Amsterdam in 1-1 eindigde. Ook de andere kwartfinale, tussen Manchester United en FC Barcelona (eerste duel 0-1 voor de Spaanse club) is te volgen bij El Fuego.

Op woensdag 17 april zijn ook de beide andere kwartfinales vanaf 21.00 uur in Bar El Fuego te zien. De beide Engelse clubs Manchester City en Tottenham Hotspur (eerste duel 0-1 voor de Spurs)  nemen het tegen elkaar op, de andere kwartfinale gaat tussen het Portugese FC Porto en het Engelse Liverpool (2-0 winst  in de heenwedstrijd voor Liverpool).

Nerja Fuego 20161030 klein

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s