Bustrip naar Córdoba vanuit Nerja

NERJA – De Club Internacional de Nerja heeft voor woensdag 8 mei een trip georganiseerd naar Córdoba, waar het jaarlijkse Courtyard Festival & Contest wordt bezocht. Opstapplaatsen voor deze busreis zijn onder meer in Nerja en Torrox.

De kosten bedragen 25 euro per persoon, leden van de Club Internacional de Nerja betalen 20 euro per persoon. Kaarten zijn te verkrijgen bij het kantoor van de Club Internacional de Nerja aan de Calle San Juan 42. De vertrektijden variëren van 07.00 uur (vanaf Nerja Club) tot 07.30 uur (vanuit Torrox). De terugkeer vanuit Córdoba wordt verwacht rond 20.00 uur.

Nerja Club Cordoba Trip

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s