Diverse live-optredens bij Fitzgerald’s in Nerja

NERJA –  Bij bar Fitzgerald’s, op de hoek van park Verano Azul onder het pand van de SuperSol supermarkt in Nerja, staan van maandagavond 15 april tot en met zondagavond 21 april diverse live-optredens op het programma. De reeks wordt maandagavond geopend met een jamsessie onder leiding van Johnny Unplugged, op dinsdag 16 april gevolgd door John Lockey en woensdag 17 april door de zangeres Zoe.

Op donderdag en vrijdagavond zijn er karaoke-avonden, zaterdagavond is het podium voor de formatie Honky Tonk Cats terwijl het paasweekeinde op zondag 21 april wordt afgesloten met optredens van het Gasoline Duo (15.00-18.00 uur) en de band Flying Dolphins (in de avonduren).

Nerja Fitzgeralds 20190415

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s