Granada CF troeft Málaga CF af in Andalusische voetbalderby

GRANADA – Na de derby tegen Granada CF lijkt voetbalclub Málaga CF een kruis te kunnen maken over de kampioensaspiraties in de Spaanse Segunda División. Het onderlinge duel in het voetbalstadion Nuevo Los Cármenes van Granada eindigde zaterdagavond in een 1-0 overwinning voor de thuisclub, die nog wel hoop mag koesteren op het kampioenschap en de daarbij behorende promotie naar de hoogste Spaanse voetbalplatform: de Primera Divisióm.

Granada besliste de onderlinge strijd al na vijf minuten spelen, toen Puertas de bal op aangeven van Vico binnen werkte: 1-0. Málaga drong nog wel iets aan, maar Granada controleerde de wedstrijd. Toen N’Diaya al na twee minuten in de tweede helft tegen zijn tweede gele kaart van de wedstrijd aanliep was het pleit beslecht. Málaga moest met tien man verder en slaagde er niet in met die numerieke minderheid nog een echte vuist te maken.

Fans Granada Malaga 2Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s