Film ‘Can You Ever Forgive Me’ te zien in CCN

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt zondag 7 april in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Can You Ever Forgive Me’ van de regisseur Marielle Heller vertoond. De Amerikaanse productie uit 2018 is te zien in de originele Engelstalige uitvoering en voorzien van Spaanse ondertiteling.

Hoofdrollen zijn er voor Melissa McCarthy, Richard Grant en Dolly Wells. De film duurt 107 minuten. Het verhaal gaat over de Amerikaanse schrijfster Lee Israel, die haar boeken zag floppen en vervolgens de kost verdiende door het schrijven van brieven onder de naam van overleden acteurs en auteurs. Het bedrog kwam uiteindelijk aan het licht waarop ze werd gearresteerd door de FBI. De vertoning begint om 17.00 uur, de entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie).

Nerja CCN Film Can You Ever Forgive Me

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s