Heropening overdekt zwembad laat nog op zich wachten

NERJA – Het overdekte zwembad van Nerja, aan de N-340 achter het atletiekstadion, werd een jaar geleden uit veiligheidsoverwegingen gesloten op last van de gemeente. Inmiddels zijn de benodigde reparaties nog steeds niet uitgevoerd en is er door de gemeente contact gezocht met andere aannemers om de benodigde reparatiewerkzaamheden uit te laten voeren.

Het zwembad van Nerja werd elf jaar geleden geopend na een investering van ruim drie miljoen euro. Bij een veiligheidsinspectie in 2017 kwam er een aantal zaken aan het licht die niet voldeden aan de gestelde veiligheidseisen, waarop de gemeente besloot uit voorzorg het bad te sluiten. Met de reparaties is naar schatting een bedrag gemoeid van zo’n drie ton.

Nerja zwembad dak

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s