Film The Favourite in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt zondag 31 maart in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘The Favourite’ van de regisseur Giorgos Lanthimos  vertoond. De Iers/Engelse/Amerikaanse productie uit 2018 is te zien in de originele Engelstalige uitvoering en voorzien van Spaanse ondertiteling.

Hoofdrollen zijn er voor Olivia Colman, Emma Stone, Racel Weisz en Nicolas Hoult, de film duurt twee uur. Het verhaal gaat over twee vrouwen die een bittere onderlinge strijd uitvechten om de favoriet van de Engelse koningin te worden.  De vertoning begint om 17.00 uur, de entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie).

Nerja CCN Film Favourite

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s