Día de la Moto Nerja week uitgesteld

NERJA – De voor zondag 31 maart geplande Día de la Moto in Nerja gaat niet door en is met een week verplaatst naar zondag 7 april. Dit hebben de organisatoren vandaag bekend gemaakt na bestudering van de weersverwachtingen, die vooralsnog de gehele zondag regenbuien aankondigen.

De 2e Día de la Moto zou om circa 12.00 uur vertrekken vanuit het Parque Verano Azul, om vervolgens koers te zetten naar de Grotten van Nerja bij Maro. Daar stond een reeks aan activiteiten gepland. Dit alles is vooralsnog met een week uitgesteld.

Nerja Dia de la moto 2019

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s