Aemet voorziet regenweek rond Nerja

NERJA – De harde wind die Nerja de afgelopen in een greep hield maakt komende week plaats voor regenbuien. Dit voorziet de meteorologische dienst Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) in haar recentste voorspellingen. Koud wordt het daarbij niet met temperaturen die tegen de twintig graden Celsius aanhikken.

De eerste regenbuien worden door Aemet voorzien op zaterdagavond 30 maart, gevolgd door een regenachtige zondag. Ook voor de rest van de week (met uitzondering van woensdag 3 april) verwachten de meteorologen veel neerslag rond Nerja.

Weer20190330

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s