Carnavalsviering Frigiliana

FRIGILIANA – De jaarlijkse carnavalsviering in het bergdorp Frigiliana, op amper vijf kilometer landinwaarts van Nerja, staat gepland op zaterdag 9 maart. Op die dag trekt een kleurrijke optocht door de straten van het dorp.

Deze begint rond 16.30 uur op het kerkplein, vanaf daar voert de stoet door de straten van het dorp terug naar de feesttent op het Plaza de las 3 Culturas. Daar barst rond 20.00 uur het carnavalsfeest in al zijn hevigheid los met het de dj’s Elias Moreno en Toulalan en de uit Nerja afkomstige band Proyecto Mandarina.

Frigiliana Carnaval 2019

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s