Reeks aan activiteiten in Nerja rond ‘Día de Mujer’

NERJA – Rond de ‘Día Internacional de las Mujeres’ (internationale vrouwendag  op vrijdag 8 maart) heeft het Concejalía de Igualdad van Nerja diverse activiteiten georganiseerd. Zo is er deze maand iedere zondag een filmvertoning in het Centro Cultural Villa de Nerja in dit kader, is er een boekpresentatie op het Plaza d’España op maandag 11 maart, een lezing over gelijkheid tussen mannen en vrouwen in het gemeentehuis (woensdag 13 maart) en vindt de negende editie van de ‘Caminata por la Igualdad’ (‘Mars voor gelijkheid’) zondag 17 maart plaats.

Die mars, georganiseerd door de vrouwenvereniging ‘Siempre en Forma’, begint zondag 17 maart om 12.30 uur op het Balcón de Europa en loopt via de route C/ El Barrio, C/ Castilla Pérez, Plaza de los Cangrejos, Paseo la Torrecilla, Paseo del Chucho, Rivera del Chillar,  C/ San Miguel,  Plaza Cantarero, C/ Pintada, Puerta del Mar terug naar het Balcón de Europa.

De filmvertoningen zijn op 10, 17, 24 en 31 maart waarbij achtereenvolgens de films  ‘Nuestra Hermana pequeña’ (zondag 10 maart), ‘Ellas dan el golpe’ (17 maart),  ‘Las Sinsombrero’ (24 maart) en als afsluiting ‘El Orden Divino’ (31 maart) worden vertoond. Op het Plaza d’España (in het Museo de Nerja) wordt maandagavond 11 maart rond 19.30 uur het boek ‘Dos Voces’ van de auteurs Carmen María Sabio en Marta Sarramián gepresenteerd, op woensdagavond 13 maart is er rond 18.00 uur in de raadzaal van het gemeentehuis van Nerja de lezing ‘Con las Mujeres, Nerja avanza’ bij te wonen.

Nerja Dia de Mujer 2019

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s