III Certamen de Tunas Ciudad de Nerja

NERJA – Georganiseerd door de Derecho y de Filosofía y Letras de Málaga, wordt zowel vrijdag 8 maart als zaterdag 9 maart deI II Certamen de Tunas Ciudad de Nerja gehouden. Dit tweedaagse evenement begint vrijdag 8 maart met een parade vanaf het Plaza d’España door de Calle Pintada en Calle Cristo naar het Balcón de Europa, waar rond 20.00 uur diverse optredens plaatsvinden.

Op zaterdag 9 maart is er om 19.00 uur een musical in het Centro Cultural de Nerja (Calle Granada 45 in de binnenstad) met onder meer optredens van Tuna de Ciencias de Granada, Tuna de Medicina de Badajoz, Tuna Universitaria de la Uned de Úbeda  en de Estudantina Universitária de Coimbra.

Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa’s van het Cultureel Centrum à raison van 5 euro per stuk, ook zijn deze te bestellen via de website https://entradas.mientrada.net.

Nerja CCN Certamen de Tunas 2019

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s