Nieuwe expositie te zien in Sala Mercado

NERJA – Met ingang van woensdag 30 januari is er de komende anderhalve week een nieuwe expositie te bewonderen in de Sala Mercado van Nerja. Deze ruimte is gevestigd aan de Plaza de la Ermita naast de taxistandplaats in het centrum van Nerja. De expositie heeft de naam ‘El origen de la cultura de la Paz’ en is dagelijks (gratis)toegankelijk.

Leerlingen van scholen in zowel Nerja, Maro, Frigiliana als Torrox presenteren daarbij hun werken die ze hebben vervaardigd in het kader van de ‘Día de la Paz’ (‘Dag van de vrede’). In de ochtenduren wordt de expositie dagelijks bezocht door klassen met leerlingen van de betrokken scholen.

nerja sala mercado expo 1901

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s