Expositie ‘Pinturas y Esculturas’ in Sala Municipal

NERJA – In de gemeentelijke expositieruimte, de Sala Municipal de Exposiciones aan de Calle Cristo (even boven het postkantoor) in het centrum wordt vrijdag 1 februari de tentoonstelling ‘Pinturas y Esculturas’ geopend. De expositie bevat werken van de kunstenaars Rafael Jurado en José Luis Martin García.

Jurado schildert vooral werken die zijn geïnspireerd door zijn jeugd in de Axarquía-regio terwijl de sculpturen van Martin-García vooral zijn vervaardigd van aluminium en allerhande thema’s herbergen. De tentoonstelling is vanaf vrijdag dagelijks geopend van 11.00-14.00 en 17.00-20.00 uur.

nerja sala municipal expo 201901

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s