Mogelijk regen aan einde van de week

NERJA – Hoewel het momenteel stralend weer is in Nerja en omgeving met een vrijwel onbewolkte lucht, volop zon en temperaturen rond de 20 graden, verwachten de meteorologen dat daar aan het einde van de week verandering in komt. Het lokale weerstation Aemet (Agencia de Estatal de Meteorología) voorziet van donderdagmiddag tot vrijdag rond het middaguur een kans op regenbuien.

De gemiddelde dagtemperatuur hikt de komende dagen  aan tegen de grens van 20 graden Celsius, wél blijft er de gehele week een bij vlagen stevige wind van kracht. In het weekeinde regeert volgens Aemet opnieuw de zon maar dalen de temperaturen iets.

weer20190129

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s