Eerste Britse winnaar van X-Factor in CCN

NERJA – De Britse artiest Steve Brookstein, in 2004 de eerste Engelse winnaar van de populaire talentenjacht The X-Factor, treedt zaterdagavond 26 januari op in het Centro Cultural Villa de Nerja. De show ‘Soul Journey, remembering the legends’ begint om 21.00 uur, toegangskaarten kosten 15 euro per persoon.

Deze zijn in de voorverkoop verkrijgbaar aan de kassa’s van het theater aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, óf via internet te reserveren via de link https://entradas.mientrada.net . De show duurt circa anderhalf uur.

nerja ccn steve brooksteinjpg

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s