Operamuziek aan strand Burriana bij Playa & Sol

NERJA – Op initiatief van de stichting Ventana Abierta krijgt de culturele serie ‘Las Noches de Burriana’ in de maanden januari, februari en maart haar vierde editie in Nerja. De serie begint dit jaar op zaterdag 26 januari met een ‘Recital de Ópera’ bij restaurant Playa & Sol aan de boulevard van Playa Burriana.

Deze begint om 19.30 uur, uitgevoerd worden onder meer werken van de Italiaanse componist Giacomo Puccini. De volgende twee afleveringen van ‘Las Noches de Burriana’ zijn op vrijdag 23 februari en zaterdag 30 maart.

nerja noches de burriana 2019

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s