Voetbalklassieker Feyenoord-Ajax in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden uit de negentiende speelronde in de Nederlandse Eredivisie zijn in Nerja dit weekeinde grotendeels live te volgen bij de de Spaans/Nederlandse bar El Fuego, aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. Naast de eredivisie komen ook de Britse en Spaanse voetbalcompetities aan bod.

Uit dit aanbod wordt qua uitzending op de speeldag zelf een keuze gemaakt, vaak is het ook mogelijk om op verzoek een bepaalde wedstrijd te volgen. Hét duel uit de negentiende speelronde is de historierijke voetbalklassieker tussen Feyenoord (derde in de competitiestand) en Ajax (de huidige nummer twee), die zondag 27 januari vanaf 14.30 uur in Rotterdam wordt afgewerkt. Koploper PSV speelt zaterdagavond 26 januari om 19.45 uur een thuiswedstrijd tegen staartclub FC Groningen.

Daarnaast zijn er bij El Fuego gedurende het weekeinde allerlei topwedstrijden uit de Spaanse en Britse competities te zien.

nerja fuego 20161030 klein

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s