Gitaarconcert Javier García Moreno in Centro Cultural

NERJA – In het Centro Cultural Villa de Nerja aan de Calle Granada 45 in de binnenstad van Nerja is op vrijdagavond 26 januari een recital te beluisteren welke wordt uitgevoerd door Javier García Moreno. Deze gelouterde gitarist heeft optredens over de gehele wereld achter zijn naam met een optreden in Carnegie Hall in New York als hoogtepunt.

García Moreno is tevens directeur van het internationale gitaarfestival in Vélez-Málaga én directeur van het conservatorium van Torre del Mar. Het concert onder de naam ‘La Guitarra Española de Concierto’ begint om 21.00 uur, duurt circa anderhalf uur en de toegangsprijs bedraagt 10 euro per persoon.

Toegangskaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa’s van het theater óf in de voorverkoop te reserveren via de website https://entradas.mientrada.net

nerja ccn moreno

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s