Aemet waarschuwt voor windstoten

NERJA – De meteorologische dienst Aemet (Agencia de Estatal de Meteorología) heeft voor woensdag 23 januari een ‘code geel’ afgegeven als waarschuwing voor windstoten tot 70 kilometer per uur in het Axarquía-gebied, de regio rond Nerja. De waarschuwing geldt tussen 10.00 en 19.00 uur.

De windstoten veroorzaken langs de kust hoge golven in de Middellande Zee. Naar verwachting blijft het wel droog en lopen de temperaturen de komende dagen zelfs iets op tot circa 20 graden Celsius, waar het kwik woensdag vooralsnog nog niet verder komt dan 17 graden overdag. Aemet voorziet daarbij met ingang van vrijdag veel zon en een afnemende wind.

weer20190123

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s