Nederlands bekervoetbal te zien bij El Fuego

NERJA – Bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego, aan de Calle Filipinas even voor de boulevard van Nerja’s mooiste strand Burriana, zijn deze week de voetbalwedstrijden in  kwartfinales van het toernooi voor de KNVB-beker live te volgen.

Dinsdagavond 22 januari staat de eerste kwartfinale om 20.45 uur op de rol, als in Alkmaar AZ en Vitesse de strijd aanbinden. Op woensdagavond 23 januari treden FC Twente en Willem II om 18.30  uur aan voor hún kwartfinale, later die avond (20.45 uur) neemt Feyenoord het op tegen Fortuna Sittard. De laatste kwartfinale wordt donderdagavond (20.45 uur) gespeeld tussen Ajax en Heerenveen, twee ploegen die afgelopen voor de competitie ook al tegen elkaar speelden (4-4 na een uiterst spectaculair duel).

nerja fuego 20161030 klein

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s