Gitarist Daniel Lines én Lee Townsend bij Ierse pub O’Leary’s

TORROX – Gitarist Daniel Lines én de in de regio vermaarde zanger/gitarist Lee Townsend treden komend weekeinde op in de kustplaats Torrox, op circa tien kilometer van Nerja gelegen. Dit gebeurt in O’Leary’s Irish Bar aan de Paseo Maritimo de Ferrara.

Lines maakt zijn debuut bij O’Leary’s op vrijdagavond 25 januari. Het optreden begint rond 21.00 uur en duurt tot circa middernacht. De entree is gratis. Een dag later is het bij de Ierse Pub de beurt aan Lee Townsend (eveneens vanaf 21.00 uur), op zondag (vanaf 14.00 uur) treedt de soul- en blueszanger Paul Hayes op bij O’Leary’s.

torrox olearys daniel lines

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s