Film ‘Journey’s End’ in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt woensdag 23 januari in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Journey’s End’ van regisseur Saul Dibb  vertoond. Deze Amerikaans/Britse oorlogsfilm uit 2017 is te zien in de originele (Engelstalige) versie en voorzien van Spaanse ondertiteling.

Hoofdrollen zijn er voor Paul Bettany, Sam Claflin en Stephan Graham. De oorlogsfilm duurt een uur en drie kwartier. De vertoning begint om 19.00 uur, de entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie).

nerja ccn film journeys end

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s