Verdwaalde wandelaars gered bij Frigiliana

FRIGILIANA – Twee buitenlandse toeristen, een echtpaar van circa 60 jaar oud, zijn zondagavond gered uit de heuvels rond Frigiliana. Het echtpaar was verdwaald tijdens een wandeltocht en belde rond 20.00 uur het alarmnummer 112.

Reddingsdiensten, gevormd uit leden van de Protección Civil de Nera, brandweer en agenten van de Guardia Civil de Montaña, troffen de twee toeristen uiteindelijk aan bij de Río Higuerón. De man was ongedeerd, de vrouw is met een mogelijke enkelbreuk overgebracht naar een het gezondheidscentrum van Nerja voor nader onderzoek. De zoekactie duurde tot circa 23.00 uur.

nerja logo protcivil

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s