Soul- en jazzformatie The Nashram in Casa de la Cultura Almuñécar

ALMUNECAR – In het Casa de la Cultura van de kustplaats Almuñécar (op circa twintig kilometer van Nerja) staat dinsdagavond 22 januari een optreden van de vrouwenformatie The Nashram geprogrammeerd. Saxofonist Jesús Mata en drummer Roberto Joyas Martin ondersteunen de soul-, jazz- en bluesformatie bij hun optreden.

De avond begint om 20.00 uur en duurt tot circa 22.00 uur, toegangskaarten kosten in de voorverkoop (verkrijgbaar aan de kassa’s van het theater aan de Puerta de Granada 19) acht euro en op de avond zelf tien euro per stuk.

almunecar nashram

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s