Dansshow ‘Dimenticare’ in Centro Cultural

NERJA – In het Centro Cultural Villa de Nerja is donderdagavond 24 januari een spectaculaire dansshow te aanschouwen. Dit dansspektakel, onder de naam ‘Dimenticare’, wordt opgevoerd door de dansgroep Danza Teatro en begint om 21.00 uur.

De show duurt ongeveer een uur, toegangskaarten kosten 5 euro per stuk en zijn verkrijgbaar aan de kassa’s van het Centro Cultural aan de Calle Granada 45 in de binnenstad van Nerja. Ook zijn deze te reserveren via internet : https://entradas.mientrada.net .

nerja ccn dimenticare

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s